Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint. Elfogadom
Termékek Menü

Kutyás 3D Táska

Rendezés:

3D-s táskák kutyásoknak!

3D-s táskaTáskára mindenkinek szüksége van. Különösen a női táskák azok, amikbe mindig fér még valami nélkülözhetetlen dolog a hétköznapok túléléséhez. A táska hangsúlyos kiegészítő, ami az egész ruházat stílusát meghatározza, és képes feltenni az i-re a pontot. Egy igazán karakteres modellre mindenkinek érdemes beruháznia, ha azt szeretné, hogy egyetlen kiegészítő segítségével emlékezetessé tegye az outfitjét. Ez a kiegészítő lehet akár egy 3D-s táska is, kutyás mintával.

Miért pont ilyen táskát válasszon magának, mikor annyiféle méretben és stílusban lehet táskákat kapni manapság? Egyszerű a választ: még egy ilyen táska nem nagyon van! Annyira egyedi és igazán karakteres, ráadásul nem valószínű, hogy más vállán is felbukkanna, de legalábbis nem túl sűrűn.

Ha valakinek fontos, hogy olyan holmikat viseljen, amik a legkevésbé sem átlagosak, és úgy érezhesse, hogy kifejezheti velük a saját egyéniségét, akkor nem fog egy átlagos táskát vásárolni. Webáruházunk táskái sem átlagosak. Ezek a   3D-s táskák azoknak készültek, akik szeretik az állatokat, akik odavannak a kutyákért, és azoknak is, akiknek esetleg saját házi kedvencük is van. Egy ilyen 3D-s táska nagyon dekoratív és vidám. Különleges technológiával készült az anyagra a minta, ami ennek köszönhetően 3D-s hatást kelt. A táskákon látható kutyafejek térhatásúak, ezt a térhatást pedig a kutyusok külön felvarrt fülei is fokozzák.

A webáruházunk kínálatában nagyon sokféle változat megtalálható  3D-s táskákból, ennek köszönhetően minden kutyabarát kiválaszthatja azt a meghatározott kutyafajtát, amit a saját  3D-s táskáján szeretne látni.

Az általunk forgalmazott 3D-s táskák persze nem csupán a kutyafejektől olyan különlegesek, mert egyúttal praktikusak is. Igazi, klasszikus, pakolós táskák, amikbe minden belefér, ami egy rohangálós naphoz kellhet. Cipzáras, kisebb zsebekkel felszerelt, két vállpánttal ellátott táskáinkat jó szívvel ajánljuk mindenkinek.

Amennyiben további információkra van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeink egyikén!