Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint. Elfogadom
Termékek Menü
Jelenleg itt jársz: > Kezdőlap >

Ezzel a 13 módszerrel jelzi azt a macskád, hogy szeret téged

Ezzel a 13 módszerrel jelzi azt a macskád, hogy szeret téged
Millió és millió arca van egy macskának, de most azt szedtük össze, hogyan is nyilvánítja ki szeretetét ez az aranyos kis négylábú házi kedvenc.

Tudjuk, hogy vannak emberek, akik a kutyákat és vannak, akik a macskákat részesítik előnyben, ezért képtelenek vagyunk megmondani, hogy melyikkel jobb együtt élni, viszont az vitathatatlan, hogy ezek az állatok se perc alatt fel tudnak vidítani bennünket a legrosszabb és legszomorúbb napjainkon is. Mostani cikkünk inkább a macskatartóknak kedvez, ugyanis számtalan alkalommal készítettünk már csak kutyás posztot. A macskatulajdonosok tökéletesen tisztában vannak azzal, milyen vicces dolog doromboló állatkákkal együtt élni, ugyanis olyan dolgokat tesznek, amitől az emberek könnyesre nevetik a szemüket. Sokan úgy gondolják, hogy a cicák csak azért hízelegnek az embereknek, mert éhesek és kaját akarnak, de ez nem igaz, ugyanis nekik is vannak érzelmeik. Ma úgy döntöttünk bemutatjuk azokat a jeleket, amivel a macskád azt akarja jelezni neked, hogy nagyon szeret téged.

1. Cica-puszi. Ami azt jelenti, hogy a macskád imád téged.

 

2. Odadörzsöli a fejét a fejedhez

 

3. A cicád belenéz a szemedbe, miközben rád néz, és néha, lassan pislant párat. Mi szem-puszinak hívjuk itthon.

 

4. Ingyen masszázs. A cicád lassan, ráérősen dagaszt téged.

 

5. A cica nem buta állat. Ha szólsz neki, hogy gyere, akkor bizony követni fog. Ez is a szeretet egyik jele.

 

6. Amikor meghallja a kulcs zörgését a zárban, azonnal rohan az ajtóhoz és üdvözöl, mikor hazaérsz. Hiányoztál neki nagyon. (és persze enni kér…)

 

7. Néha számodra gusztustalan dolgokat hoz hozzád. Ne lepődj meg ha olykor odadob eléd egy egeret. Neked fogta. Mert szeret.

8. A cica hanyatt dobja magát, tappancsait szétveti és teljes bizalommal, szeretettel mélyen belenéz a szemedbe és mintha azt mondaná: “Dögönyözd meg a pocakomat. Neked, de csak neked megengedem…”

 

9. A legjobb hely a pihenésre, az a te ruháidon van. Érzi rajta az illatodat, imád ott pihenni. Kit érdekel a(rengeteg) macskaszőr… 

 

10. A szeretet kifejezése az is, amikor a cica veled alszik. Aludhat a párnán, ágyon melletted, de természetesen a legjobb párna a gazdi.

 

11. Amikor a kezeidet nyalogatja, családtagnak tekint. Megmosdat téged, törődik veled.

 

12. Néha rágcsálja gyengéden a kezdet, boldogan. Ilyenkor ne aggódj, ne félj. A cicád ilyenkor így mutatja ki a benne lakozó óriási mértékű szeretetet. Ilyenkor túltengenek benne az érzelmek.

 

13. Amikor számítógépeznél, dolgoznál, olvasnál, pont akkor jelenik meg a macskád és letelepszik. Pont úgy, hogy semmit se tudj csinálni. Ja egy dolgot mégis tudsz. Simizd, simizd, simizd a cicát!

// forrás: brightsidemocool
Tartalomhoz tartozó címkék: macska